Meú Diari

Menú feiners

ENTRANTS:

Musclos al carbò
Xató de Vilanova
Amanida de burrata sobre tàtar de fruita (sup. 3€)
Calamar a l’andalusa
Torrada d’escalivada amb formatge de cabra
Croquetes de bacallà amb amanideta
Espagueti amb crema de bolets de temporada i encenalls de parmesà

PRINCIPALS:

Arròs negre
Fideuada amb un toc d’allioli
Arròs mariner
Txurrasco amb verdures a la brasa
Confit d’ànec amb hummus d’albergínia
Salmó a la brasa amb maionesa de soja i amanida
Sardines a la brasa amb all i julivert

POSTRES:

Coulant de xocolata amb nata
Peres al vi fetes al carbó
Tatin de poma desestructurada
Iogurt grec amb melmelada de maduixa
Maduixes amb nata
Lemon pie
Brownie amb nata

Ració de pa, beguda o una ampolla de vi per a 2 persones

16,90€ (IVA inclòs)

Si vol conèixer les propostes que tenim fora de menú, pot consultar amb el cambrer

QR