Menú feiners Migdia

Macot Vilanova restaurant Braseria

 

Pa de pagès torrat amb oli d’oliva verge DO Garrigues

 

ENTRANTS

 

Carpacio de bacallà sobre llit de tomàquet natural i un toc d’olivada (sup 3€)

Musclos a la marinera

Cloïsses al carbó (sup 3€)

Fetuccini al pesto amb sal de pernil i encenalls de parmesà

Torrada d’escalivada amb formatge de cabra

Xató de Vilanova

 

SEGONS

 

Salmó a la brasa amb maionesa de soja i verduretes

Peus de porc al cava amb picada de fruits secs

Lluç al carbó amb salsa verda i patata al forn

Llom de bacallà gratinat amb allioli sobre melmelada de tomàquet

Txurrasco amb escalivada

Galtes de porc encebades al vi negre

 

POSTRES

Maduixes amb nata

Taronja amb mel

Lemon pie

Couland de xocolata amb nata

Crema catalana

Carquinyolis amb moscatell

 

 

Ració de pa, beguda o una ampolla de vi per a 2 persones

*Si vol conèixer les propostes que tenim fora de carta, podeu consultar amb el cambrer

16,90€ iva inclós