Menú feiners migdia

ENTRANTS:

Canelons de bolets amb beixamel trufada
Amanida de formatge de cabra amb nous i confitura de tomàquet
Musclos a la marinera
Sopa de meló amb encenalls de pernil ibèric
Croquetes de tinta de calamar amb un toc d’allioli i buquet d’enciams
Carpaccio de bou amb vinagreta de cítrics i encenalls de parmesà

PRINCIPALS:

Txurrasco a la brasa amb escalivada
Botifarra al foie amb mongetes saltejades amb all i julivert
Salmó a la brasa amb maionesa de soia
Sardina a la brasa amb all i julivert
Fideuada amb un toc d’allioli (supl. 1,50 €)
Arròs del dia (supl. 3,50 €)

POSTRES:

Iogurt amb melmelada de préssec
Sobert de mojito
Trufes amb oli OVE i sal Maldon
Flam de cafè casolà
Lemon pie amb crumble de xocolata
Fruita del dia

17,90€ (IVA inclòs)

Ració de pa, beguda o una ampolla de vi per a 2 persones

Si vol conèixer les propostes que tenim fora de menú, pot consultar amb el cambrer