Menú cap de setmana i festius

Macot Vilanova restaurant Braseria

Menú Caps de Setmana

 

PRIMERS:

El bombó de foie del MACOT

Variat de fumats (carpaccio de bacallà, daus de salmó i sardina)

Amanida de burrata sobre tàrtar de fruita

Mig mig de closca de mar (musclos, cloïsses i navalles)

Calamars a la Romana amb allioli de tinta

Tàrtar de tonyina amb alvocat, préssec de vinya i sèsam

Espagueti a la marinera

PRINCIPALS:

Pluma ibèrica a baixa temperatura amb verduretes

Tataki de tonyina amb salsa teriyaki (sup. 2€)

Arròs mariner

Arròs negre

Fideuada amb allioli

Pota de pop sobre parmentier de carbassa

Filet de bou amb foie amb reducció de vi negre (sup. 5€)

POSTRES:

Gelat de mojito

Crema catalana sobre pinya natural

Tatin de poma desestructurada amb gelat de vainilla

Trufes amb oli d’oliva verge extra (DO Garrigues) i sal Maldon

Coulant de xocolata amb gelat de vainilla

El nostre tiramisú ( … fet a casa … )

Ració de pa, beguda o una ampolla de vi per a 2 persones

29 € (IVA inclòs)

*Si vol conèixer les propostes que tenim fora de menú, pot consultar amb el cambrer