Menú Cap de Setmana – Migdia
Primers:
Navalles al carbó amb oli de menta i ralladura de llima
Musclos a la marinera amb un toc de vermut
Micuit de foie caramel·litzat amb confitura de tomàquet
Amanida de ventresca amb ceba morada i olives calamata
Carpaccio de bou amb encenalls de parmesà o foie
Principals:
Secret ibèric a la brasa amb escalivada
Confit d’ànec sobre porro confitat amb reducció de vinagre de Mòdena
Txurrasco a la brasa amb salsa barbacoa amb tximitxurri i patata al forn
Salmó a la brasa amb maionesa de soja
Bacallà gratinat amb allioli dolç de tomàquet
Postres:
Coulant de xocolata amb nata
Trufes amb oli i sal Maldon
Gelat de mojito amb xarrup de rom
Lemon pie
Iogurt grec amb melmelada de maduixa o de préssec
Ració de pa, beguda o una ampolla de vi per a 2 persones
29 € (IVA inclòs)
Si vol conèixer les propostes que tenim fora de menú, pot consultar amb el cambrer