Menú cap de setmana i festius

ENTRANTS:

Xató de Vilanova

Amanida de sardina fumada amb vinagreta de cítrics i fruits secs

Carpaccio de bacallà amb oli de farigola i cherrys confitats

Daus de salmó amb alvocat brasejat i maionesa de soja

Tàrtar de salmó sobre guacamole

Calçots a la brasa amb romesco

Burrata gratinada amb pesto sobre tàrtar de tomàquet i alvocat

Fetuccine al pesto amb sal de pernil i encenalls de parmesà

Micuit de foie caramelitzat amb melmelada de tomàquet i fruits secs

Musclos al carbó amb oli de julivert

Cloïsses al carbó al vi blanc

 

 

PRINCIPALS:

Arròs del dia

Lluç al carbó sobre porro confitat i un toc de vinagreta

Turbot a la donostiarra amb verduretes

Salmó a la brasa amb buquet d’amanida i maionesa de soja

Pota de pop al carbó sobre parmentier de patata i pinzellada de romesco (6€)

Tàrtar de bou al gust

Ploma ibèrica a baixa temperatura acabada al carbó amb verduretes

Txurrasco amb escalivada

Hamburguesa Black Angus Macot

Entrecot a la brasa amb guarnició

Txuleton 800g (8€)

 

POSTRES:

Maduixes al gust

Crema catalana

Lemon pie

Coulant de xocolata amb nata

Carquinyolis amb moscatell

 

 

Pa i beguda inclosos (si és vi, una ampolla per parella)

Si vol conèixer les propostes que tenim fora de carta, podeu consultar amb el cambrer

PREU: 29 € IVA INCLÒS