MENÚ MARIDATGE DEGUSTACIÓ
Dia del Sopar: 12/11/2020 21h. / Reserva ara : 93 816 03 37
ENTRANTS
Daus de salmó marinat amb maionesa de soja i alvocat brasejat.
Maridat amb AMPHORA ROJA 2019
Musclos al vermut fets al carbó.
Maridat amb UTÒPIC 2016
PRIMERS
Civet de peix amb gamba de Vilanova.
Maridat amb BÒRIA 2016
SEGON
Ploma ibèrica a baixa temperatura acabada a la brasa
i verduretes glassejades.
Maridat amb CAN FEIXES NEGRE TRADICIÓ 2011
POSTRES
Tatin de tardor de carbassa.
Maridat amb CLÀSSIC PENEDÈS MARTA 2016.
Pa, aigua, vins i cafè
45 €
Una altra de les sensacions d’aquest estrany 2020 ha estat
l’obertura d’un nou establiment al passeig Marítim de Vilanova,
el Macot, que es presenta com a Restaurant-Braseria, seguint
la tradició d’aquesta cuina ancestral que tant es pot considerar
de mar com de muntanya. El carbó, doncs, és un protagonista
important de la cuina del Macot, com ho podran comprovar els
comensals del sopar maridatge de la Ruta DO Penedès, tant amb
uns musclos al vermut fets al carbó, com amb una ploma ibèrica
a baixa temperatura acabada a la brasa (una finalització molt de
moda darrerament, i que dona al plat aquella flaire de la bona
barbacoa). La gamba de Vilanova, omnipresent, acompanyarà
aquí un civet de peix. El tatin de carabassa es presenta també com
un atractiu a descobrir. En aquesta ocasió, acompanyaran totes
aquestes menges els vins dels cellers Sumarroca, Parés Baltà,
Can Feixes i Torre del Veguer.
Passeig del Carme,31