Ruta Gastronòmica Penedès

Menú Maridatge

11 de juny, 21:30 h

Avancem-nos de ple a l’estiu amb aquesta proposta de maridatge entre vins de la DO Penedès i els nostres plats; plats de cuina ancestral que combinen a la perfecció el mar i la muntanya. Plats que seran acompanyats per grans vins dels cellers Aymar, Can Feixes i Torre del Veguer.

Entrant

Daus de Salmó Marinat amb Maionesa de Soja i Alvocat Brasejat.
Maridat amb Clàssic Penedès Aymar Rosé 2017

Primer

Navalles amb Oli de Menta i Ratlladura de Llima.
Maridat amb Can Feixes Blanc Tradició 2019

Segons

Pota de Pop a la Brasa amb Parmentier i un Toc de Romesco.
Maridat amb Xarel·lo & Xarel·lo de Torre del Veguer

i

Ploma Ibèrica a Baixa Temperatura amb Verduretes
Maridat amb Can Feixes Negre Tradició 2011

Postres

Tatin amb Gelat de Vainilla de Madagascar
Maridat amb Clàssic Penedès Marta 2016

Servei de cafès, tes o infusions

45 € (iva inclòs)

Este sitio web utiliza cookies para que usted tenga la mejor experiencia de usuario. Si continúa navegando está dando su consentimiento para la aceptación de las mencionadas cookies y la aceptación de nuestra política de cookies, pinche el enlace para mayor información.plugin cookies

ACEPTAR
Aviso de cookies